söndag 14 november 2010

Man mår som man förtjänar dagen efter!

Maja gick runt på Jysk och valde fars-dag present. Jag fick ett par strumpor och två paket Christmas Confetti, stora jultomtar man sätter på paketen.
Annars har jag mest gått runt och samlat kraft efter gårdagen: Avslutningsfest för oss spelare.
De äldre spelarna hade förfest nere på Örjans vall (vilken fantasi vi har) för lite bastu. Allt gick bra förutom att vår islänning Jonas fick åka hem och blåsa sitt gips (bruten arm). Tydligen börjar det lukta ordentligt om det kommer vatten i skiten.
De yngre spelarna var hemma hos Ryan Miller och spelade Play-station. Ingen skräll på något sätt.

Ute på Gastons stötte jag på pingiskungen Jörgen Persson. Han satt med en landslagskollega och pratade minnen. Det var inte J-O Waldner.
Ni vet, Waldner som är mest känd för OS-guld och följande uttryck när han stod utanför Café Opera: "Är det någon som vill knulla en världsmästare"?
Jörgens polare var proffs i Frankrike. Men just nu var han skadad. Han satt med stödkrage efter att Jörgen hade lagt en stoppboll med skruv under en träning tidigare i veckan.

Man mår som man förtjänar dagen efter. Då är det skönt att läsa Expressen och Mats Olssons lista: 
"So long Cowboy! Per "Texas" Johansson, alltid en favorit, och nu får han dra. Aldrig världens mest tekniska, men en sällan skådad kämpe, publikfavorit och- väldigt bra skribent".
Det är alltid skönt att få lite ryggdunkningar när man är sliten. Tack Mats!
Nu ska jag gå och prova sockar.

En världsmästare.

3 kommentarer:

  1. Hej igen..som sagt texas, du är och kommer förbli en kung!!

    /Reine

    SvaraRadera
  2. Blev ni inte bjudna på proffsmiddag, har han gjort en Emra?! :)

    SvaraRadera