torsdag 30 september 2010

De tre nojigaste spelarna jag träffat.

Man behöver inte spela i Champions league eller i landslaget för att ha ritualer. Här är tre personer som ligger på gränsen.

1. Emil Jensen (nu i Falkenbergs FF)
Lider av två problem. 1) Måste ta 160 kg i benböj en timme före match. 2) Allt måste ligga i räta linjer. Stod och pratade med honom en gång när han plötsligt gick iväg fem meter för att vrida en filt tillrätta. "Den måsta ligga i rät vinkel". Sedan fortsatte han samtalet utan att kommentera sin sjukdom. Otäckt.
Bonus: Hans bacillskräck är också underbar. Öppnar alla offentliga toaletter med armbågarna.

2. Sebastian Johansson: (Nu i Örgryte)
Är besatt av siffran fyra på uppvärmningar. Fyra hälkick. Fyra höga knän. Fyra "kom igen nu gubbar". Fyra spott på ringfingret (innan tjejen bröt förlovningen pussade han på ringen fyra gånger).

3. Janne Andersson (nu tränare i Örgryte)
Innan match fungerade Janne inte normalt om han inte fick en kokt korv med bröd. Smittade av sig på lagledare Smith och assisterande Arvidsson. Tillsammans utformade de en lista där de rankade korvarna på de olika arenorna i Allsvenskan.
----
Bonus 1: Gattuso i Milan måste alltid läsa Dostoevskij när han är på skithuset före match.
Bonus 2: David James målvakt i Portsmouth är tvungen att spotta på alla väggar på de toaletter som han besöker 24 timmar före match.

Kom aldrig och säg att fotbollspelare är normala.


                                                           Number one

Ni hittar mig även på http://www.facebook.com/pertexas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar